Roihuvuoren kirsikkapuisto

13/05/2015

Taas on se ihana aika vuodesta. Nimittäin kirsikankukka-aika. Viikon verran vuodessa tätä riemua kestää, joten nyt kannattaa ottaa ilo irti.

Jos olet huomenna helatorstaina pääkaupunkiseudulla etkä tiedä mitä tekisit, suuntaa Roihuvuoreen piknikille. Kyllä, luit oikein. Roihuvuoreen. Siellä on nimittäin kirsikkapuisto ja japanilaistyylinen puutarha. Huomenna sinne kannattaa suunnata erityisesti siitä syystä, että helatorstaina siellä järjestetään Helsingin kahdeksas kirsikankukkajuhla. Piknikiä, origameja, tanssiesityksiä ja tietysti kirsikankukkia. Huoh, minä en paikalle pääse, mutta menkää ja nauttikaa munkin puolestani. Kertokaa minkälaista oli!

Koska huominen jää minulta väliin, kävin ottamassa varaslähdön ja kurkkimassa kirsikankukkia jo sunnuntaina. Reissu toimi samalla tulikokeena uudelle rakkaalleni, elämäni ensimmäiselle täyden kennon Nikonille. Vaikka sää oli sateinen ja harmaa ja kuvaamisen kannalta haastava, aika ihanilta kukat näyttivät. Vai mitä mieltä olette?

Roihuvuoren Hanami-juhlaa vietetään huomenna 14.5. klo 12-18 Roihuvuoren kirsikkapuistossa, Sahaajankadun ja Abraham Wetterin tien kulmassa. Käy samalla kurkistamassa japanilaistyylinen puisto, jonne pääsee kävelypolkua 400 m vesitornin ohi. Lisätietoja: Roihuvuoren Hanami-juhla ja tapahtuman facebook-sivu.

2 Comments

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *