VUOSI

31/10/2015

Tasan yksi vuosi. Sen verran siitä on aikaa päivälleen, kun painoin tässä blogissa julkaise-nappulaa sormet hiessä ensimmistä kertaa.

Pitkään olin sitä jahkannut, uskaltaisinko vai enkö uskaltaisi, ja sitten päätin uskaltaa, mainion Nellan rohkaisemana. Ja onneksi niin!

Liikkeelle lähdettiin Etelä-Afrikasta ja sen jälkeen vuoden aikana reppu on pakattu Amsterdamiin, Leville, Englantiin, Ruotsiin ja lukemattomille metkoille kotimaan retkille. Meno on ollut rennon letkeää kuten on ollut tarkoituskin, ja matkaan on tarttunut uusia mainioita kavereita. Aikaa tähän touhuun saa uppoamaan vaikka miten paljon, mutta en aio ottaa ressiä. Rennosti mennään tästä eteenkin päin. Tänään blogin ensimmäistä syntymäpäivää vietetään Miami Beachilla Floridassa, Halloweenin hulinoissa. Täällä ei ainakaan voi muuta kuin ottaa rennosti! Niinpä kuvamaistiaiset kännykän uumenista tehokkaamman välineistön odotellessa kotona niitä pimeitä marraskuun iltoja, kun voin glögimukillisen ääressä purkaa parempia kuvia ison kameran kätköistä ja fiilistellä niistä parhaat palat myös teille.

Auringonnousun, rantojen, Ocean Driven ja Florida Panthersien myötä metkaa Halloweenia joka iikalle! Onko kostyymit jo reilassa?
  
  
  
  

 

 

9 Comments

 • Ei huonot maisemat ollenkaan! Ja onnea yksivuotiaalle blogille 🙂

 • Onpas upeat maisemat! Onnea yksivuotiaalle! Täällä myös tämän syksyn aikana vietetty blogin 1v-synttärit! 🙂

 • Lisa sanoo:

  Voi että, mikä yhteensattuma nyt sattui! Olen blogiasi lueskellut aina matkakuumeen iskiessä melkein alusta saakka, Nyt olen maanantaina lähdössä Miamiin ja tulin vilkaisemaan olisitko sinä koskaan vieraillut siellä ja kirjoitellut jotain reissustasi. Ja miten sattuikaan että juuri nyt oletkin siellä! 😀

  Lähtö on tosiaan jo ensi maanantaina joten et taida reissustasi keritä vielä täällä kirjoittelemaan sitä ennen. Jos sinulla on kuitenkin hetki aikaa kommenttia kirjoitella, niin olisi ihana kuulla jotain vinkkejä omaan reissuun 🙂 Erityisesti nyt kiinnostaa tuo Panthersien peli, ostitteko liput jo etukäteen vai vasta paikan päältä, millainenkohan hinta lipuilla on paikan päältä ostettuna? Kiinnostaa myös mitkä ovat kokemuksesi perusteella must jutut reilun viikon reissulle? Kannattaako Key Westissa lähteä käymään? Vuokrasitteko auton?

  Ihanilta näyttää kuvat sieltä! 🙂 ihanaa lomaa sinulle sinne ja mielelläni luen matkapostauksiasi Miamista oman reissuni jälkeenkin, pääsee samalla itsekin palaamaan aurinkoisiin maisemiin 😉

  • Eevi sanoo:

   Moikka! Ai kun kiva kuulla 🙂 ja terkut erittäin kuumalta ja aurinkoiselta Miami Beachilta!
   Napsuttelen täältä sulle pikavinkit:
   1. Panthersien peli: ostettiin liput etukäteen Ticketmastersin kautta. Paikan päältä niitä olisi myös saanut mutta hinnasta en tiedä olisiko ollut eroa. Varaudu siihen, että lipun hinnan päälle tulee verot, käsittelymaksut, korttimaksut sun muut kättelymaksut 😉 Meidän liput oli alkaen joku 25-30 dollaria kappale mutta kun siihen lisäsi kaikki muut kulut ja parkkimaksun niin hinta oli lähes tuplat. Eläköön markkinatalous 😉 ps. Parkkeerata voi kuulemma myös Sawgrass Mill Mallin parkkikselle joka on ihan vieressä ja samalla voi käydä siellä shoppailemassa. Ja kannattaa lähteä ajoissa jos iltapeliin ajaa Miami Beachilta, se on ruuhka-aika. Meillä kesti n. 1,5 tuntia. Jos menee jo aamulla shoppailemaan niin pääsee vasten ruhkaa ja varmaan nopsemmin.
   2. Must-jutut: Key West, auringonnousu rannalla jetlagissa ja rannoilla lekottelu. Art Deco -arkkitehtuurin ihailu ja yleinen fiilistely. Kannattaa ottaa rennosti.
   Meillä on auto koko ajalle. Siinä on hyvät ja huonot puolet: hyvää se että päästään liikkumaan mihin vaan, ollaan retkeilty Fort Lauderdaleen, Key Bisbaynelle, Key Westille jne. Miinusta on parkkien hinnat. Parkkeeraus Miami Beachilla ei oo halpaa, helpointa ottaa hotellilta parkkipalvelu joka on n. 35 dollaria / vrk + verot muutaman taalan. Mutta retkiä on hankala tehdä ilman autoa ja Miami Beachilla liikkuminen helpottuu myös huomattavasti. Riippuu vähän missä teidän majoitus on ja miten paljon haluatte kävellä.
   Key West oli meidän mielestä todellakin käymisen arvoinen. Mulla on Instagramissa lyhyt video ajomatkasta ja fb:ssä pari kuvaa matkan varrelta. Oltiin siellä yksi yö eli 2 päivää käytettiin matkaan. Ajoon menee n. 4 tuntia / suunta.
   Varautukaa kalliisiin ravintolahintoihin, me on shoppailtu Whole Foodsissa ahkerasti ettei mene budjetti ihan pyllylleen 😉
   Ennen kaikkea ihanaa matkaa ja laita vaikka fb:ssä viestiä jos tulee lisää kysyttävää mieleen! 🙂

   • Lisa sanoo:

    Kiitos tuhannesti todella hyvistä vinkeistä ja siitä, että jaksoit niitä lomallasikin kirjoitella! 🙂 Ne tulevat todellakin käyttöön! Ei olla aikaisemmin Amerikassa käyty muutakuin minilomalla New Yorkissa, joten ihan uusi kohde on edessä ja sen vuoksi esimerkiksi tuota auton vuokraustakin oltiin mietitty, että onko se tarpeellinen vai ei. Ja kiitos instagram videosi, nyt todellakin lähdetään käymään Key Westissa, ihan vaan jo pelkän ajomatkan maisemien takia! 😀

    Hyvää loppulomaa vielä! Täytyy palata katsomaan upeita kuviasi kun kerkiät niitä laittamaan 🙂

    • Eevi sanoo:

     Ilman muuta ehdin 🙂 Ihanaa matkaa teille, tällä viikolla säät on ainakin olleet mielettömät. +32 joka päivä 🙂 Nauttikaa!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *