Sarvikuonon ahteri ja lippuarvonta

13/01/2017

Nyt kun siihen on mahdollisuus, annetaan hyvän kiertää.

Minulla on paljon reissukuvia. Siis p-a-l-j-o-n. Silti tiedän, että on monia muita joilla niitä on vielä enemmän. Mitä jos niistä kuvista pitäisi valita tasan yksi? Ei ollut ihan helppo homma, vaikka lopulta olikin.

Ryhdyin kahlaamaan kuvia läpi, koska mahtavan aktiiviset ja toimeliaat matkabloggaajakollegani Milla, Inka, Maarit, Elina ja Sanna järjestävät tänä vuonna matkamessuilla valokuvanäyttelyn.

tbgb-2017-full-12

Inka, Maarit, Elina, Milla ja Sanna. Melkoisia mimmejä.

Kuvat ovat myynnissä, ja sieltä voi käydä valitsemassa mieleisensä sopivan kokoisena sopivaa korvausta vastaan. Ja tässä seuraa se paras osuus: rahat menevät Plan Suomen kautta lyhentämättömänä Laosin syrjittyihin vähemmistöihin kuuluvien Bokeo-lasten koulunkäynnin tukemiseen. Itsehän olen saanut 18-vuotisen koulutuksen käytännössä pelkillä pennosilla, mutta kaikilla ei tätä mahdollisuutta ole. Niinpä nyt kun mahdollisuus on, annetaan hyvän kiertää.

Minkä kuvan valitsin? Tämän.

20140221-Etelä-Afrikka 2014 181

Kyllä. Siinä on sarvikuonon ahteri. 

Tämä blogi sai alkunsa meidän Etelä-Afrikan reissuista. Sen vuoksi halusin valita kuvan juuri sieltä. Juuri tämä kuva oli yhtenä innoittajana, jotta tartuin tuumasta toimeen ja lähdin ottamaan selvää webbihotelleista, MySQL:stä, urleista ja hakukoneoptimoinnista. Sen kaiken myötä olen itse saanut ihanan harrastuksen, paljon kavereita ja hurjasti hyvää mieltä teidän lukijoiden lähettämien kommenttien kautta. Nyt on siis aika antaa pala takaisin, tämän saman kuvan kautta.

Tiedättekö kun välillä tulee sellainen olo, että kaiken ulkoisen paineen ja oravanpyörän keskellä haluaisi kääntää ahterinsa ja olla piittaamatta muiden mielipiteistä? Kun haluaisi, että jostain löytyisi hitunen lisää asennetta? Tämä kuva muistuttaa siitä, että joskus on ihan ok ensin tuumata ja katsella tovi ja lopulta kääntää takapuoli ja olla piittaamatta. Ottaa rennosti. Niin tämäkin kuono teki.

Tämän ja 49 muuta kuvaa voit lunastaa itsellesi Matka2017-messuilla osastolla 7m138. 

Kaikki kuvat, kuvakoot, hinnat ja tiedot avustuskohteesta löydät Travel Bloggers Give Back -sivulta. Käy kurkkaamassa, siellä on uivaa possua, mahtavia auringonlaskuja ja upeita kaupunkikuvia.

Ja sitten vielä se lippuarvonta!

Mahtavuutta, sain käsiini vielä neljä lippua matkamessuille. Niinpä laitan jakoon kaksi kappaletta kahden lipun paketteja. Osallistuminen on helppoa: kerro kommenttiboksissa mikä olisi se matkakohde, kotimassa tai ulkomailla, josta haluaisit vielä joskus päästä ottamaan valokuvan. Sähköpostiosoitteesi ei näy sivulla, se tulee vain minulle tiedoksi. Voittajiin olen yhteydessä henkilökohtaisesti. Jos en saa lippuarvonnan voittajilta kuittausta kohtuullisessa ajassa, paketti menee jakoon seuraavalle onnekkaalle. Arvonta päättyy sunnuntaina 15.1. puoliltaöin joten maanantaina kannattaa olla kuulolla.

Nähdään messuilla! <3

22 Comments

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *