Lontoo – Notting Hill

14/06/2015

(For English, please go to Finnish Travel Blog – Breakfast in Notting Hill)

Aamiainen Notting Hillissä

Meidän viikon Englannin kevätloman lopuksi körötimme Cotswoldsista viikonlopuksi Lontooseen. Koska eihän etelä-Englannissa kai voi käydä niin että jättäisi käymättä Lontoossa, vai voiko? 😉 Mielestäni aina on hyvä syy käydä Lontoossa.

Ja kun käy Lontoossa, Notting Hill on myös agendalla.

Kliseinen tai ei, mielestäni kaupunginosa on yksi Lontoon hauskimpia. Olen selvästi mieltynyt näihin pastellinvärisiin taloihin, kun Kapkaupungissakin suosikkini on Bo-Kaap.

Koska lauantaisin koko kaupunginosa on täynnä kuin Turusen pyssy, ajoitimme vierailumme tällä kertaa tarkoituksella maanantaiaamuun. Markkinoita ei silloin ole, mutta en niitä kaivannutkaan. Sen sijaan saimme tallustella rauhassa katuja pitkin ja poiketa jonottamatta suosikkipaikkaani Gail’s Artisan Bakeryyn aamiaiselle. Näitä leipomo-kahviloita on muuallakin Lontoossa, mutta pidän erityisesti tästä Notting Hillin kahvilasta.


Kaffila on Portobello Roadin varrella, numerossa 138, joten se on helppo bongata. Mutta toistan vielä, että kannattaa visiteerata ennemmin arkiaamuna kuin viikonloppuna jos valinnanvaraa päivissä on.

Listalta löytyy jos jonkinlaista täytettyä leipää ja voisarvea, muffinssia, jugurttia, mehua ja tietysti täys-jymäkkä englantilainen aamiainen. Kannattaa maistaa puuroa ja myslejä, nam! Tietysti isolla pannullisella English Breakfast -teetä. Sillä niin isoa ongelmaa ei olekaan missä kunnon teekupillinen ei asianlaitaa hetkellisesti helpottaisi. 

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *