Rento matkablogi ja minä

Terve! Kiva kun löysit tänne!

Olen Eevi, alkujaan ja sielultaan hämäläinen, mutta sittemmin pääkaupunkiseudulle opintojen ja töiden perässä asettunut kolmekymppinen. Rakkauteni reissaamiseen kumpuaa kotoa ja roihahti Australiassa 2001-2002 vietetyn vaihto-oppilasvuoden myötä. Blogissa vilahtelee myös useimmiten reissuillani mukana oleva puolisoni J ja helmikuusta 2016 eteenpäin matkoillamme kulkee mukana myös pieni tyttäremme.
Virka-aikana minut löytää normaalisti Helsingin keskustasta, jossa työskentelen viestintäalalla, mutta vuoden 2017 kesään saakka päivätyöni on olla äiti Espoossa.

Elämäni rakkaudet? Niiden joukossa on itseoikeutetusti Australia, mutta sen lisäksi erityisesti Etelä-Afrikka ja Italia. Koluan hurjan mieluusti myös kotimaata, ja olen sitä mieltä että reissufiilikseen päästäkseen ei tarvitse lentolippuja. Niinpä kannustan muitakin nostamaan katseet kengänkärjistä täällä kotoisessa Suomessa ja nauttimaan kaikista niistä mielettömistä paikoista ja asioista, joita ulkomaiset turistit lentävät maailman ääristä tänne katsomaan ja kokemaan.

Tämä on Rento matkablogi. Koska rentoja ovat sekä reissut että tämä blogi, ja molemmissa pyrin välttämään stressiä. Innostun ja nautin valokuvista ja kuvaamisesta, joten blogini on vahvasti kuvapainotteinen. Toivottavasti pidätte. Uusimmat päivitykset saat helpoimmin seuraamalla minua Facebookissa, Bloglovinissa tai Blogipolussa. Kannattaa ehdottomasti kliksauttaa mukaan myös Instagramin puolella.

Tervetuloa!

Eevi

Ota yhteyttä:

Eevi Alanissi
eevi (at) rentomatkablogi.net
+358 44 5096381
ammatillinen pätevyyteni löytyy paketoituna LinkedInistä.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *