Alku

30/10/2014

Luet elämäni ensimmäistä blogipostausta.

Aloitan tässä matkan. En sellaista, mitä varten tällä kertaa pakkaisin rinkkaa tai matkalaukkua ja tarkistaisin että kameran akku on ladattu, piilarit on hankittu, passi on tallessa ja valuutta vaihdettu. Vaan sellaisen, jossa haastan itseni toviksi kerrallaan pysähtymään ja kokoamaan kasaan jotakin sellaista rennon letkeää, joka on tuottanut minulle reissuilla iloa ja josta saattaisi irrota jotakin lystiä myös muille.

Moikka maailma.

Moikka maailma.

 Matkustelu on minulle se mitä käytän mittapaaluna muihin asioihin. Saunaremontin hinnalla saa kevyesti edestakaiset lennot Australiaan. Helppo valinta. Grillin hinnalla päästään Keski-Eurooppaan. Ei me myöskään tarvita uutta tietokonetta, koska sillä saa jo toiselle menopaluun Kapkaupunkiin. Kun käyn myymässä lastin kirpparitavaraa, niin sillä päästään Lappiin.

Sijoitus reissuun on aina sijoitus elämyksiin, muistoihin ja onnellisiin hetkiin.

Mikä parasta, reissata voi myös pikkuhiluilla tai ilmaiseksi.

Lapsena en voinut kertakaikkiaan käsittää miksi Suomessa on hotelleita kun en ymmärtänyt kuka niissä nukkuu. Sittemmin olen toiminut turistina kotimaassa kyllä sangen ahkerasti. Olen useamman kerran tehnyt näppärän muutaman tunnin virkistysmatkan fillarilla Sipoonkorven Kuusijärvelle. Tai kiertänyt kesälomalla lapsuudenkaupunkiani Hämeenlinnaa. Matkasimme mieheni kanssa kymmenvuotisen historiamme kunniaksi kaupunkilomalle Helsinkiin. Vantaalta. Olen myös pitkään halunnut käydä Kuopiossa mutta en ole vielä sinne asti päässyt.

Matka on asennekysymys. Se kannattaa ottaa rennosti.

Ai niin, lopuksi vielä kiitokset, jotka pidän lyhyenä. Iso kiitos menee huippuluokan matkabloggaajalle, vanhalle lukiokaverilleni Kaukokaipuun Nellalle, joka antoi minulle juuri sopivan potkun ahteriin jotta tämä foorumi vihdoin näki päivänvalon. Cheers, Nella!

Tervetuloa mukaan. Lupaan että reissusta ei tule ryppyotsainen.

Nähdään taas.

Nähdään taas.

7 Comments

 • Kipsu sanoo:

  Mahtavaa Eevi 🙂

 • Mahtavaa Eevi! Oon ihan superfiiliksissä tästä sun blogista ja jään innolla seuraamaan sun tarinoita. Yes!

  • eevi sanoo:

   Jes, saat kyllä taputtaa itseäsi olalle että tämä on edes olemassa. Iso kiitos!

 • Olli Rossi sanoo:

  Hyvä Eevi, hienoa.
  Saanko antaa neuvon? Annan silti.
  Kuvia voisi pienentää valmiiksi internettiin/blogiin sopivampaan kokoon. Jos vaikka lukee blogia 3g-yhteydellä niin tuon sarvikuonon perseen latailusta tuli mieleen 90-luvun loppu kun kuvat latautuivat pikkuhiljaa ylhäältä alaspäin. Varmaan koko 1200×800 olisi mielyttävämpi lukijan kannalta kun tiedostonkokokin tippuisi kivasti melkein 10-osaan.

  Kaikkea hyvää jatkoa tuoreelle blogisitille.

  Terveisin,
  Olli

  • eevi sanoo:

   Onpa hyvä tietää että ovat turhan raskaita mobiilikäyttöön. Joten kiitos suuresti vinkistä!
   Laitetaan korvan taakse. Lupaan, että kömmähdyksiä tulee myös jatkossa, mutta sitä kai ei muuten oikein opi 😉

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *